Op zoek naar een manier om je publiek te raken met jouw boodschap? - CHECK ONZE MIME-ACADEMY - En start vandaag nog jouw gratis mimeles.

Voorstellingen

 

Paasprogramma (20 of 60 Min+)

Pasen is het verhaal van onze vrijheid. Na het succes van de afgelopen jaren zullen we dit jaar wederom met een internationaal team met het programma “Pasen: het verhaal van Vrijheid” uitvoeren. In dit verhaal liggen vreugde & verdriet en angst & ontmoeting dicht bij elkaar. Deze intense geschiedenis zal velen raken en ontroeren. Het paasverhaal zal op een nieuwe manier uw hart raken.
Speciaal voor de digitale evenementen en streaming hebben we de voorstelling ook filmisch beschikbaar op video.

                                                                                      Lees meer


Somebody's Daughter (20 Min)

We kijken naar de puzzelstukjes van het leven van een prostituee en de kracht en het spel van de pooiers van de werelds snelst groeiende handel: Seks. Harde feiten, snelle acties en onmenselijk handelen. Dit onbesproken verhaal zal de grimmige onderwereld tonen, met name de westerse wereld en het wereldwijde probleem aan de kaak stellen. Gebaseerd of overlevingsverhalen en documentaires.
Uitgevoerd door een internationaal professioneel gezelschap.
De duetshow is in Nederland te boeken vanaf februari 2024
 

Home Run (40 Min)

In vogelvlucht zal de kijker door dit danstheater mee worden genomen door komische en trieste gebeurtenissen in het leven van de hoofdpersoon. Tegelijkertijd krijg je een indrukwekkend inkijkje in een bovennatuurlijke wereld. Het is een ontroerend verhaal over vrijheid en gezonde identiteit.

Home run schets zonder woorden, indrukwekkende en emotionele beelden van heden en verleden van een mensenleven               

                                                                                               Lees meer


Kerstprogramma (30 Min)

“Heaven meets Earth” is een intrigerend theaterprogramma waar liefde, verbazing, angst, pijn en vreugde elkaar snel afwisselen, Door middel van verschillende podiumkunsten wordt er door drie spelers het gehele kerstverhaal op een menselijke manier aan het publiek gepresenteerd.

Het overbekende verhaal in een nieuw jasje. De kijker wordt meegenomen door het (bovennatuurlijke) liefdesverhaal van Kerst. Vanaf de eerste ontmoeting tussen Jozef & Maria tot aan de hemelse boodschap en de uiteindelijke geboorte van hun eerst kind.


Puur Mimeprogramma (5-30 Min)

Pantomime. Grappig, serieus, verbazingwekkend en ingenieus. We maken het onzichtbare zichtbaar en creëren een wereld van wonderen en dagelijkse gebeurtenissen om de speler(s) heen. Verschillende korte verhalen wisselen elkaar af in het 30 minuten puur Mime programma.

 

 


Productie op maat

Wat hebben conferenties, lezingen, feesten, festivals, beurzen en samenkomsten gemeen? Allen hebben ze hun eigen thema en belichten ze een onderwerp op hun eigen manier. Ondersteunend aan deze wens kan Mighty Impulse Movement voor u elk programma op maat maken, waarbij u kunt kiezen uit de expertises die wij u kunnen bieden op het gebied van toneel, theater, lichaamstaal en Mime. Zorg dat u opvalt met een uniek en op maat gemaakt programma van Mighty Impulse Movement.