Entertainment

 

Job is een beroepsentertainer. Hij is een vakman wanneer hij één van zijn vele typetjes of verschillende karakters speelt. Door zijn professionele opleiding beheerst hij de lichaamstaal zo goed dat hij letterlijk aan een half woord genoeg heeft. Hij leest de lichaamstaal van de mensen om hem heen en weet daardoor op een positieve manier te reageren. Klik hier voor Job's kant-en-klare producties.

 

Mimespeler

De stilte daalt neer als Job als mimespeler zich ten toneel begeef. Het onzichtbare wordt zichtbaar en er ontstaan gesprekken, nee, verhalen tussen de aanwezigen en de mimespeler. Zonder dat er een woord verbaal gesproken wordt begrijpt men elkaar en voelt de betrokken zich/haar gezien, begrepen en gewaardeerd.
Het lijkt wel magie! Eerst was er niks en nu laat hij een hele muur verschijnen. En zit hij nou op een stoel? Maar ik zie helemaal geen stoel!!! Relaxed zit hij geen appel te eten, want waar is die appel?! Wat lief. Nu aait hij een hondje, een lief klein teckeltje...tenminste ik zie een teckeltje of zie jij misschien een puppy? 

De kracht van de verbeelding door het beheersen van je lichaamstaal. Job van de Wal is hierop gepromoveerd en heeft een sterk fysiek bewustzijn en een persoonlijke eigen stijl die hij inzet om je dingen te laten zien die er niet echt zijn. 

Job past zijn technieken toe in theater of op straat. Ook zeer geschikt bij presentaties, openingen en beurzen. 

Deze mimespeler is ultiem in te zetten bij evenementen, feesten en partijen als verrassing of verweven in het programma.
Wist u dat u ook kunt aanvragen of de mimespeler zich verkleed passend bij uw thema

 

Levend standbeeld

Een echte trekpleister naar uw stand of bij de entree van uw bedrijfspand of feest/evenement.
Het standbeeld heet uw bezoekers welkom, verwijst ze door, reageert op hun reactie of doet uw bezoekers versteld staan van de (on)werkelijkheid.
Reacties van kijkers: “Dit is een echte want ik zie zijn ogen niet bewegen”
“Ik durf er wel mee op de foto, hij kan toch niks doen” Plots beweegt het beeld dichterbij de persoon “Hé, dit beeld stond er daarnet toch anders bij?
Wist u dat een Etalagepop ook onder levend standbeeld valt? Zomaar uit het niet beweegt de etalagepop in de etalage of in de winkel/bij de stand.

Animatie (promotie-activiteit)

Samen met de opdrachtgever wordt er een mooie actie op touw gezet. Mighty Impulse Movement zal de verder uitwerking op zich nemen en op de betreffende dag, in vol ornaat en met de benodigde attributen de klanten binnen halen, flyers op een ludieke manier uitreiken, prijzen uitdelen of op een andere creatieve manier uw organisatie, bedrijf of vereniging op de kaart zetten bij de voorbijgangers/bezoekers

Typetje

Uw evenement, feest of promotieproject is helemaal klaar als u een bijpassend typetje heeft rondlopen. Doordat Mighty Impulse Movement gespecialiseerd is in lichaamstaal kan er goed ingegaan worden op de behoefde en de persoonlijkheid van de individuele bezoeker. Uw project en/of product zal niet ongemoeid achterblijven want de bezoekers zullen u zeker onthouden omdat ze persoonlijk zijn aangesproken of uw project tot leven hebben zien komen of uw productie in werking hebben gezien dmv het typetje
Er is een ruime keuze uit diverse typetjes maar in overleg kan een typetje ook speciaal voor u worden gecreëerd

Entertainment op maat

In overleg is er veel mogelijk en kan het aanbod worden gecombineerd of worden aangepast naar uw wens. Door de (inter)nationale contacten die Mighty Impulse Movement heeft is uitbreiding met meerdere acteurs mogelijk, mits de aanvraag tijdig wordt gedaan.


Contact