SAMENWERKING PARTNERS

Mighty Impulse Movement werkt niet altijd alleen. We werken vaak samen met collega's, compagnons, partners en boekingsbureaus.

Door deze samenwerking is het aanbod groter en worden de producten sterker.

Uiteraard gaat dit twee kanten op. Ook wij maken gebruik van hun diensten, kennis en inzicht. We zijn erg blij in de verschillende samenwerkingsverbanden en werken graag met deze professionals samen 

Onze samenwerkingspartners zijn:


Its Moving Mime, dance, workshops & voorstellingen

"Het is niet alleen altijd gezellig maar hij weet wat hij doet en houd het doel voor ogen.
Job zijn enthousiasme, jarenlange ervaring en onuitputtelijke creativiteit is iets waar ik graag mee samenwerk"


Entertainmens Aanbod voor sportshows en -clinics, muziek & entertainment

"Werken met Job, van Mighty Impulse Movement, ervaar ik als zeer plezierig. Job geeft na een opdracht altijd een goede terugkoppeling, dat kan ik altijd waarderen. Ook het contact met Job verloopt altijd voorspoedig. Hij reageert snel, zowel per mail als telefoon. Op naar meer toekomstige opdrachten en samenwerkingen."


Mighty Impulse Media Video, film & livestream

"Mighty Impulse Movement is van grote toegevoegde waarde voor onze videoproducties. Het brede scala aan film- en theaterervaring betaald zich uit in een acteur/presentator vóór de camera die exact weet hoe hij de boodschap perfect moet overbrengen op het gewenste publiek.
Ook achter de camera weet Mighty Impulse Movement, door middel van het coachen van acteurs en met oog voor detail stijlen van decors, onze producties naar een hoger niveau te tillen."


Riflect Organisator voor kunst workshops, voorstellingen & trainingen
"Als podiumkunstenaar is Job breed inzetbaar, hij levert excellente kunst voor workshops, voorstellingen en trainingen aan zeer uiteenlopende doelgroepen. Zowel als mimespeler als in trainingen in lichaamstaal en communicatie. Snel kunnen schakelen & helder communiceren maakt onze samenwerking meer dan goed."


The Artbeat (CH) Workshops, training & performances

"We have been working with Mighty Impulse Movement for many years. Every year, we organise together tours through Switzerland, Germany and the Netherlands. They do not take over much of the organisation, but we can leave the entire production to them."