Een gedurfde fusie van hedendaagse dans en woordeloze vertelling, dit brein brekende mimodrame wandelt door de straten van moderne armoede, wanhoop, lust en consumentisme met een verrassende boosdoener. 'Somebody's Daughter' (iemands dochter) neemt de kijker mee onder het alledaagse masker van normaliteit en volgt de omgekeerde puzzel van mensenhandel voor seksuele uitbuiting. Het is een schokkende, energieke fysieke reis door de hoogte- en dieptepunten van het leven in het digitale tijdperk, de krachten en spelers van een van 's werelds snelst groeiende criminele handel: seks.

Een productie dat in handen is van onze partner in de UK en waar wij in bij mogen dragen. Niet alleen in het verenigd koninkrijk hebben ze het grote probleem van mensenhandel, seksuele uitbuiting en gedwongen prostitutie. Helaas hebben wij dat ook in Nederland en de rest van Europa. Daarom halen wij deze voorstelling naar Nederland.

Door middel van dit verhaal willen we de kijkers bewustmaken van seks handel en misbruik. Door bewustwording zullen de kijkers sneller hun aanbod doen om financieel een organisatie bij te willen staan, hulp te verlenen en vragen hoe zij kunnen helpen. Zet u zich in tegen mensenhandel, slavernij of bekommert u zich als organisatie om slachtoffers dan komen wij graag langs bij uw evenement, fundraising activiteit of dergelijk. 
In Nederland is een duo voorstelling ook te boeken zodat u niet een internationaal team hoeft over te laten komen.